Tuu hommiin – Luodaan yötön yö yhdessä

Yläkaupungin Yö -kaupunkifestivaali etsii jälleen positiivisella asenteella varustettuja, palvelutaitoisia henkilöitä liittymään vapaaehtoistyöntekijöidensä joukkoon. Jyväskylässä 17.5.2014 järjestettävä festivaali tarjoaa talkoohenkisen ja innostavan työporukan sekä mielenkiintoisia työtehtäviä asiakaspalvelusta laitetekniikkaan. Huomioithan, että vapaaehtoiseksi ilmoittautuvan tulee olla täysi-ikäinen. Työpanoksen vastineeksi tarjoamme vapaaehtoisillemme ruokailun tapahtumapäivänä, taukotilan, karonkkajuhlat sekä työtodistuksen. Pyrimme löytämään mielenkiintoasi ja osaamistasi vastaavan työtehtävän täyttämäsi ilmoittautumislomakkeen perusteella. Kaikkiin tehtäviin on mahdollista tulla hyvin monenlaisilla taustatiedoilla ja -taidoilla. Lisätietoa eri tehtävistä löydät täältä: Vapaaehtoistehtävät.

Tarjoamme myös mahdollisuuden hakea vastuullisempaan tehtävään vapaaehtoisten tiimijohtajaksi. Tiimijohtaja vastaa yhdestä työpisteestä ja koordinoi siellä työskentelevien vapaaehtoisten toimintaa. Jos kiinnostuit, laita rasti ruutuun, niin jutellaan yhdessä lisää.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla oleva lomake 20.4.2014 mennessä!

Huom! Kaikilla vapaaehtoiseksi haluavilla tai muuten vaan Yläkaupungin Yöstä kiinnostuneilla on mahdollisuus osallistua AlkuYö-illanviettoon Opinkiven saunalla tiistaina 25.2.2014 klo 17.30 alkaen. Siellä voit kysellä kaikkea aiheeseen liittyvää ja keskustella hyvässä seurassa. Tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa, ja myös sauna on lämpimänä.

VAPAAEHTOISEKSI YLÄKAUPUNGIN YÖHÖN

Henkilötiedot

Etunimi*

Sukunimi*

Syntymäaika*

Sähköposti*

Lähiosoite*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Puhelin*

Työskentely yläkaupungin yössä

Työpistetoiveeni (voit valita useamman vaihtoehdon)

 Asiakaspalvelu Keittiö Järjestyksenvalvonta Kuljetus Roudaus Lava (Stage management) Äänitekniikka Valotekniikka Valo- ja/tai videokuvaus Liikenteenohjaaja Loppusiivous
Muu työtehtävä, jossa loistat ja josta olisi Yläkaupungin Yölle hyötyä. Mikä?

Olen kiinnostunut tiimijohtajan tehtävästä Kyllä olen En ole

Toiveeni työvuoroon tai -tehtävään liittyen
(Toivottu työaika, työvuoron kesto, jne.)

Työvalmiudet

Koulutus ja erityisosaaminen

Aikaisempi kokemus tapahtumatyöskentelystä

Kielitaito

Minulla on voimassa oleva

Ajokortti  B C Muu ajokortti, mikä?

Hygieniapassi  On Ei ole

JV-kortti  On Ei ole JV-kortin numero

EA-kortti  EA1 EA2 Muu EA-kortti, mikä?

Lisätiedot

Erityisruokavalio

Vapaa sana


Lomakkeen lähetys

Lähettämällä ilmoittautumislomakkeen sitoudut työskentelemään vapaaehtoisena Yläkaupungin Yössä.

Kaikille vapaaehtoisille järjestetään tapahtumaviikolla infotilaisuus, jossa kerrotaan tarkemmin työtehtävistä ja festivaalista. Hakulomakkeeseen ja haettaviin työtehtäviin liittyvissä kysymyksissä voit sitä ennen laittaa sähköpostia osoitteeseen rekry(at)ylakaupunginyo.fi.

* tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia