su 19.5. klo 6:00
Wonderlust Dj’t

WONDERLUSTWonderlust_Promokuva_nettilaatu

Wonderlust on Johanna Ketolan ja Reetta Sirosen muodostama monitaiteellinen DJ duo, joka yhdistää levymusiikkiin esityksellisiä ja kuvallisia elementtejä.

Wonderlust on esiintynyt musiikkifestivaaleilla ja -klubeilla sekä taide- ja teatterifestivaaleilla Suomessa ja ulkomailla vuodesta 2005 lähtien.

Duon esiintymisen ytimen muodostaa Lähi-Idän, Balkanin ja itäisen Euroopan kautta Suomeen ulottuvat kansan- ja mustalaismusiikin traditiot ja näistä ammentava, ympäri maailman levittäytynyt nykymusiikki. Duon visuaalisessa showssa sekoittuvat kansanperinteen ja globaalin maailman ärsykkeet – Wonderlustin värikkäät asut, tanssikoreografiat, esiintymisrekvisiitta soittimineen sekä paikkakohtaisesti suunnitellut lavastukset, kuten videot ja koristeet, antavat jokaiselle esiintymiselle ainutlaatuisen leimansa.

Yläkaupungin Yöhön Alvar Aalto Museon Aamukasteklubille Wonderlust  tuo aamunsarastuksen myötä kasvavan lumoavan shown. Klubilla soivat kauniit melodiat, viettelevät rytmit ja ensiesityksensä saa uunituore Wonderlust-video.

https://www.facebook.com/DjsWonderlust