la 18.5. klo 15:00
Teemu Vesterinen & co: Stand up tekee kipeää!

Teemu Vesterinen & co: Stand up tekee kipeää!

Jos sinua kiinnostaa mihin muuhun stand up -komiikka pystyy kuin hihittelyyn ja kliseiden laukomiseen, tämä on sinun keikkasi. Nämä koomikot tekevät omakohtaista, rehellistä ja kenties kantaaottavaakin komiikkaa vilpittömästi ja raakana – omalla äänellään. Tämä on tuhti ja täyspitkä paketti naurua!

Koommikkoesittelyt:
Joni Koivuniemi on kotoisin Vantaalta ja hänellä on mielenkiintoisia tositarinoita ja veikeä tyyli. Joni on tuttu mm. Youtuben Teippaaja Pro -elokuvasta ja muista Pro-videoista.
http://jonikoivuniemi.fi/ tuolla on myös painokelpoisia kuvia.

Teemu Vesterinen tekee taas keikkaa täysillä ja palaa Yöhön vuosien tauon jälkeen. Seisomapaikkaklubin perustaja on kunnostautunut myös käsikirjoittajana ja radioäänenä.

“Vesterisen kiistaton ansio on viiltävässä älyssä, jolla hän sitoo tarinat toisiinsa. Miten kummalliselta tuntuukaan rinnastaa irtokarkkien ostaminen globaalien rahoitusmarkkinoiden repsahtamiseen. Vesteristä kuultuaan tajuaa: näinhän se saakura soikoon on!”

“Vesterinenkään ei pelkää kohdata yleisön edessä kipupisteitään. Hän heittää ne yleisön pureskeltavaksi itseironialla maustettuina. Katkeraa, mutta silti hapanimelällä tavalla suloisen tuttua.”

“Teemu Vesterinen on aina osannut kertoa tarinoita, eikä hän ole koskaan ollut kuoliaaksinaurattaja. Silti hän on Suomen stand upin ykkönen, vuoden tauon jälkeenkin.”

- Liisa Kukkonen, Etelä-Saimaa