la 18.5. klo 18:00
Lööppi-show klo 18-24

Lööppi-show klo 18-24

Lööppi-show pyörittää non-stoppina makeimmat lööppiotsikot vuosien varrelta aitoon fingerporimaiseen tyyliin. Silloin kun joku ”kuolee sairaalassa saamiinsa vammoihin” tai jos ”uusi puheenjohtaja ei vieläkään selviä” puhutaan polysemiasta. Sanoilla tai virkkeillä on useampi kuin yksi merkitys.

Esityksessä omat lööppinsä saavat mm. bisnesmaailma (”Uusi puukkomalli uppoaa kansaan”), julkkikset (”Lolan silikoneja turhaan paisuteltu”), kuolema (”Hautausmaan liikenne yksisuuntaiseksi”), politiikka (”Sosiaaliministeri aikoo hillitä aamuyöhön jatkuvaa ryyppäämistä) ja rikokset (”Poliisi lopetti viinanpolton”). Unohdettu ei ole myöskään seksiä (”Blondeja pantu liian halvalla liian pitkään”), urheilua (”Doping-epäilty ei kestänyt toisten piikittelyä”) tai uskonasioita (”Hallitus sallii juutalaisten rituaaliteurastuksen”).

Muut lööppien aiheet liittyvät eläimiin, henkilökohtaiseen ilmoitteluun, koulutukseen, kulttuuriin, kunnallispolitiikkaan, maaseutuun, avoimiin työpaikkoihin, perheeseen, tarjouksiin, terveyteen, tieteeseen, ulkomaihin, vaarallisiin tilanteisiin, vapaa-aikaan ja yhdistystoimintaan.