su 19.5. klo 5:00
Aamukasteklubi: aamupalaa ja aamumusiikkia

Yö ja aamu kohtaavat Aamukasteklubilla

Illan kukkujat ja aamun virkut perinteisen hellävaraisesti yhdistävä Aamukasteklubi järjestetään nyt toistamiseen Alvar Aalto -museon kahvilassa. Kello viideltä avautuvien ovien takana juhlakansaa odottavat värikkäät tarjoilut ja herkullinen ohjelma.

Yhtyeen itsensä mukaan “jonkinlaista folkin ja teknon kanssa flirttailevaa kansanmusiikkia” esittävän Sateenkaarinan musiikkiin on saatu inspiraatiota muun muassa kaukomailta, Afrikasta ja Jenkkilästä. Esityksessä koetaan ainakin vireongelmainen balalaikka, lauluharmoniat ja ronskin teknon tamppausmeininki.

Jyväskyläläislähtöisten Johanna Ketolan ja Reetta Sirosen muodostama monitaiteellinen Wonderlust DJ-duo yhdistää levymusiikkiin esityksellisiä ja kuvallisia elementtejä. Duon esiintymisen ytimen muodostaa Lähi-Idän, Balkanin ja itäisen Euroopan kautta Suomeen ulottuvat kansan- ja mustalaismusiikin traditiot ja näistä ammentava, ympäri maailman levittäytynyt nykymusiikki.

Yläkaupungin Yöhön Wonderlust tuo aamunsarastuksen myötä kasvavan lumoavan show’n. Klubilla soivat kauniit melodiat, viettelevät rytmit ja ensiesityksensä saa uunituore Wonderlust-video.


Aamukasteklubin suosio yllätti viime vuonna kaikki ja Café Alvar onkin tänä vuonna varautunut tilaisuuteen vielä muhkeammalla kattauksella. Buffetaamiainen sisältää kaurapuuroa, mansikka-raparperikeittoa, hedelmäsalaattia, kolmen lihan pyttipannua (Alvar Aallon lempiruokaa!), kikherne-pastasalaattia, keitettyjä munia, omia tuoreita Yössä leivottuja sämpylöitä, vihanneksia, juustoa, kauralastuja, chilisuklaakeksejä, kahvia, teetä ja mehua. Aamiaisen hinta on 6,50€ (alle 12-vuotiaat 4€) ja ruokaa on tarjolla kello 05-09.