la 18.5. klo 22:00
Suurten Meteoriittien Yö: Atom Mouth Gimlies, Sisi Majitu

SUURTEN METEORIITTIEN YÖn ideana on toteuttaa eräänlainen riitti keskelle Yläkaupungin Yötä. Tapahtumassa haetaan kontaktia mihin kukin kävijä haluaakin: toisiin sfääreihin, henkiin, tuonpuoleiseen, avaruusolentoihin, rockin jumaliin… Tällaisissa tilaisuuksissahan on usein pyritty kokoontumaan korkealle paikalle, ja siispä tämäkin tapahtuma järjestetään talon katolla, ja tarkemmin: Seminaarinmäellä sijaitsevan Opinkiven katolla.

Tapahtuma ammentaa alkukantaisuudesta. Haitin kansantaide, voodoo ja hoodoo ovat keskeisiä lähtökohtia. Myös kuun tummalle puolelle kurkotellaan… Tapahtumassa esiintyy rokkibändi ATOM MOUTH GIMLIES (Siilinjärvi-TKU-JKL), joka on ilmoittanut vetävänsä katolla törkeän kovan keikan. Lämmittelijänä toimii paikallinen SISI MAJITU tanssi-musiikki-performanssillaan. Ennen ja jälkeen Dj INVISIBLE ARSI NEGELE virittää villit, öiset tanssit pystyyn.

Tapahtuman järjestää ÄKKILIEKKI. Kuten aiemmissakin Äkkiliekki-tapahtumissa, myös tässä on kyse eräänlaisesta konseptitapahtumasta, jossa myös rekvisiitalla ja valaistuksella on keskeinen rooli. Tällä kertaa rekvisiitta toteutetaan yhteistyössä Jyväskylän Normaalikoulun nykytaiteen kurssin ja kuvataidekerhon opiskelijoiden kanssa.

ATOM MOUTH GIMLIES Nuorgamissa:

http://www.nrgm.fi/artikkelit/osa-41-atom-mouth-gimlies/

Tapahtuman järjestää ÄKKILIEKKI: https://www.facebook.com/Akkiliekki