la 18.5. klo 14:00
Ruokakojut ja festivaalikahvila palvelevat nälkäisiä

Syötävää muikuista tapaksiin

Yläkaupungin Yö on hyvä tilaisuus päästä nauttimaan herkullisesta ja laadukkaasta, itse tehdystä ruuasta. Tapahtuman ruokatarjontaa on uudistettu niin, että kaikille tapahtuman vierailijoille löytyy mieluista suuhunpantavaa.

Tämän vuoden festarin ruokatuotannosta vastaavat Jyväskylän ammattikorkeakoulun restonomiopiskelijoiden tiimiyrittäjät. He ovat suunnitelleet yhteensä kuusi ravintolakojua, joissa tarjoillaan monipuolisesti laadukkaista raaka-aineista valmistettua ruokaa.

“Haluamme tuoda uutta ilmettä ja makua perinteiseen katuruokaan. Menuissamme näkyvät Jyväskylän kaupunkikulttuurista ottamamme vaikutteet”, kuvailevat nuoret yrittäjät tarjontaa. “Olemme käyttäneet kojuissa lähituottajien raaka-aineita ja huomioineet ekologiset ruuanvalmistustavat ja erityisesti kierrätyksen.”

Paljon toivotun katukahvilan lisäksi Yläkaupungin Yössä nähdään BBQ-, soppa- ja tapaskoju, sekä Wrap & Wok- ja vegeravintola. Kojuja on avoinna klo 14-02 välisenä aikana. Joillekin kojuille on suunniteltu erilainen menu päivän hämärtyessä illaksi. Esimerkiksi kahvila muuntautuu illan mittaan yökahvilaksi, jossa on tarjolla lettuja.

“Haluamme antaa kaikille mahdollisuuden tutustua useammankin kojun antimiin. Kantavana ajatuksena suunnittelussa on ollut, että rahapussi ei kevenisi liikaa, vaikka innostuisi maistelemaan herkkuja useammasta ravintolasta”, toivottavat Hamara- ja Kumina Food & Services’in väki koko yleisön nauttimaan!

Aukioloajat:

Soppakoju: 14.00-18.00, illalla muikkuja kermaviilillä 19.00-02.00

Kahvila: 14.00-20.00, Lettukahvila: 20.00-02.00

Wrap-koju: 15.00-19.00, Wok-ravintola: 19.00-02.00

Hamaran BBQ-koju: 16.00-02.00

Tapas-koju: 17.00-21.00

Vege-ravintola: 15.00 alkaen siihen asti kuin tavaraa riittää!